Voor Iedereen

Ook de G-sporter vindt een plaats bij ons

Kanoclub De Paddel wil de kajaksport in de regio zowel voor alle jongeren als  voor alle volwassenen en zowel op recreatief als competitief vlak aanbieden en dit in kwaliteits – en respectvolle omstandigheden, zodat ieder op zijn eigen niveau kan kajakken.

img-20200806-wa0015

Diensten

Waarom bij ons?

Top G-sportmateriaal

Alle materialen zijn aangepast aan de G-sporter.

Familiale sfeer

Iedereen kent iedereen. We zijn één grote familie.

Ervaringsdeskundigen

De club heeft het geluk om enkele ervaringsdeskunidgen aan boord te hebben.

Onze G-sportvloot

G-Kajak (duo)

Momenteel zijn we in bezit van 12 duo-kajaks die zich er perfect toe lenen om ermee te G-kajakken.

G-Pedalo

Met de familie- pedalo’s kan je samen met je gezin genieten of picknicken op de vijver. Op een zeer veilige pedalo kan je met 5 à 6 volwassenen aan boord of met 4 volwassenen en 3 à 4 kinderen. Gezellig G-sporten en dit samen met familie of vrienden.

G-Kanovaren

Onze kano’s zijn speciaal uitgerust met een stevige en ergonomische rugleuning. De kano’s kunnen bevaren worden door één G-sporter samen met een begeleider.

Huidig G-sport project

De toegankelijkheid verbeteren

Het huidige project waar we aan bezig zijn is de toegankelijkheid.We wilen de drempel vanhet instappen verlagen. Dit bleek steeds voor de G-sporter de grootste uitdaging te zijn. Daarom gingen we op zoek naar partners die ons daarbij konden helpen. Momenteel zijn we een in – en uitstapplaats aan het realiseren die deze drempel zal wegnemen.

WhatsApp Image 2024-04-23 at 20.26.49
Shopping Basket